Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
karen78688.over-blog.com

Sinulla on yksi tavoite, ja tässä on, miten saapua - Seksiseuraa netistä 

Tutkimukseen ulkonäkö, suostuttelua, ja myös mitä tekee yhteydet työ voi ilmoittaa meille paljon koskevat tarkalleen miten käyttää dating sovelluksia. 

Jos seksiseuraa tuntuu ratkaisematon palapeli  http://seksia.net/ etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimässä), et ole yksin. 

Pew Research tutkimuksen Laitos tiedot on itse asiassa todettiin, että vaikka yksilöiden lukumäärä hyödyntämällä seksiseuraa ratkaisuja on kasvava ja prosenttia ihmisiä, jotka olettaa se on erinomainen menetelmä konferenssi yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin 3. ihmiset, jotka raportti on internetissä dater on itse asiassa mennyt ulos jonkun kanssa he ovat todella tyytyväisiä online. 

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne helposti estyy, väittää Harry Reis, PhD, Psykologian Professori sekä Dekaani on Opettaja Arts, Sciences, sekä Engineering, College of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-sekä uskon, että todella käyttää seksiseuraa." 

Reis tutkii sosiaalista vuorovaikutusta sekä tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja myös etäisyys meidän suhteita. Hän coauthored 2012 arvostelu viesti, että arvioidaan, miten psykologia voi keskustella muutamia seksiseuraa ominaisuudet. 

Jollain tapaa seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku todellisessa maailmassa-samoin kuin joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoittamaan "on-line konferenssi," onko se dating verkkosivuilla tai dating sovellus.). 

"Voit yleensä tietää niistä ennen todella tyydyttää," Reis valtiot, jotka koskevat yksilöiden täyttää verkossa. Sinun olisi pitänyt tarkistaa lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut melko huomattavaa keskustelujen kautta viestin tai sähköpostin. 

Ja samalla tavalla, kun tapaat jonkun offline-tilassa, et voi tietää, paljon yksityiskohtia, että henkilö etukäteen aikaa (kuten silloin, kun olet valmis jopa läheinen ystävä) tai saatat ymmärtää erittäin vähän (jos, katsotaanpa väittävät, mennä ulos jonkun kanssa olet tavannut lyhyesti baarissa). 

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen ehdotus", sanoo Lara Hallam, tutkija, Department of Interaction Studies, University of Antwerp, jossa hän huolehtii hänen PhD vuonna kumppanuus tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava forecaster, mitä on tehty on-line daters paljon todennäköisemmin itse asiassa täyttävät.). 

"Ihmiset ovat oikeastaan aina käyttänyt middlemans, kuten äidit, hyviä ystäviä, clergymans, tai ihmiset osallistujat, löytää ihanteellinen kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee lähestymistapoja, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyyden mukana. 

Jos et täytä joku tarkoittaa läheinen ystävä tai sukulainen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on siten hyödyllistä vahvistaa tiettyjä ominaisuuksia, jotka koskevat jonkun (fyysinen ilme, arvot, ominaisuus, ja niin edelleen). 

Läheinen ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he ajattelevat olet, kuten, Hallam sanoo. "Online daters pysyvät internetissä tuntemattomien asti kun ne määrittää tavata offline.". 

Samoin kuin on olemassa erityisiä kohdat, jotka koskevat henkilö sekä mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti voi selville tilin tai chattailuun verkossa, Reis kuuluu: haluatko liittää hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? 

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se kuuluu tehdä kumppanuus työ eivät vain ole tarjolla tilin," Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen henkinen tutkimukseen apua, että tuollaiset periaatteet ovat välttämättömiä yhteyksiä, ja ovat ennustavia kumppanuuden menestys, hän pitää mielessä.). 

seksiseuraa on keino avata ovet, tyydyttää ja päivämäärä yksilöitä, Reis sanoo. Ja yksi piste sivustoja sekä sovelluksia ovat menossa niiden kanssa on, että kyky vain auttaa sinua tyydyttää enemmän ihmisiä. 

Vaikka on olemassa minimaalinen lääketieteelliset tutkimukset, jotka on erityisesti arvioitava seksiseuraa tuloksia, on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi yhteydet toimivat ulos ja mikä ajaa ihmiset yhteen aluksi. 

"Suurin osa mitä voimme sanoa seksiseuraa tutkimus on todella enemmän theorizing muista lajitella tutkimuksia," Reis väittää. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor pidetään lähes 4,000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tiede, ja monet muut itse-valvontaa keksiä kokoelma standardeja, miten luoda tilin, vain miten valita vastaa, ja miten lähestyä online-viestintää. 

Perustamisesta dating huomioon tietyn tarkoittaa ei ei tarkoittaa takuuta, joka täyttää elämäsi rakkaus. Vielä Chaudhry havainnot eivät käytä muutamia vinkkejä siitä, miten jakaa tietoa oman sekä miten valita että ottaa mahdollisuus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea," hän toteaa. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri tilanne konferenssi henkilön todellinen elämä-sekä joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "online-konferenssi," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.). 

Asettaminen dating tilille tietyllä tavalla ei suinkaan vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post

lifewire.in 04/07/2019 11:46

Your article is very good

more information: What is Backlink and How to Build Quality Backlink?